POMOGAO I TWITTER

Uhićen divljak koji je napao Kirklanda

21.10.2012 u 18:35

Bionic
Reading

Policija je priopćila kako je uhitila 21-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za nedjelo i koji se trenutno nalazi u pritvoru. Istražiteljima iz policije South Yorkshire pri otkrivanju identiteta napadača na Kirklanda pomogli su drugi navijači putem Twittera

Muškarac koji je u jorkširskom derbiju između Sheffield Wednesdaya i Leeds Uniteda u petak upao na teren i kukavički udario 31-godišnjeg vratara domaće momčadi Chrisa Kirklanda, uhićen je i nalazi se iza rešetaka…

Utakmica 11. kola Championshipa je završila rezultatom 1-1. Nakon što je Leeds United postigao izjednačujući pogodak u 77. minuti, nekoliko navijača s tribine na kojoj su bili smješteni simpatizeri Leedsa probilo se na teren.

Jedan od njih iznenada se stvorio pred Kirklandom i kukavički ga obadvjema šakama udario. Vrataru je bila potrebna liječnička pomoć, ali je ipak ostao na golu do kraja utakmice.

Policija je priopćila kako je uhitila 21-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za nedjelo i koji se trenutno nalazi u pritvoru. Istražiteljima iz policije South Yorkshire pri otkrivanju identiteta napadača na Kirklanda pomogli su drugi navijači putem Twittera.