UZORI MU SAMMIR, VIDA I POKRIVAČ

Özila iz momčadi nije izbacio Modrić već noćni izlasci

27.09.2012 u 09:13

Bionic
Reading

Posljednjih se dana španjolski, ali i njemački, pa i hrvatski mediji bave statusom Mesuta Özila i Luke Modrića u momčadi Josea Mourinha. U cijelu su priču uključili i navijače, pa su u AS-u objavili kako više od 65 posto navijača još uvijek više cijeni njemačkog nego hrvatskog reprezentativca

Kome se više vjeruje u Realu, Özilu ili Modriću? Koga više navijači vole? Je li Özil 'potonuo' zbog Modrićeva dolaska i kako to da njemački reprezentativac već drugu utakmicu započinje kao rezerva? Sve su to pitanja koja posljednjih dana zaokupljaju španjolske, pa i njemačke novinare, dok se manje pažnje posvećuje onome što obojica nogometaša pružaju na terenu.

A tu, moramo biti iskreni, Modrić pruža (barem) malo više iako s Realom nije prošao ni pripreme, već ga Mourinho polako uigrava i dozira mu minutažu.  

Osim toga, na vidjelo je izašla još jedna 'istina', koja podsjeća na maksimirski cirkus u kojem glavne uloge imaju Sammir te još neki igrači, a koji su na stranice novina došli zbog noćnog života.

Eduardo Inda, urednik sportske rubrike El Munda i bliski Mourinhov prijatelj, otkrio je za TV Marcu zašto bi i ubuduće Mesut Özil mogao utakmice Reala gledati s klupe:

'Mourinho je bijesan na Nijemca zbog čestih noćnih izlazaka. Özil je među igračima na koje je trener mislio kad je govorio da nekim njegovim zvijezdama nogomet trenutačno nije u prvom planu.'

Mourinho je već nekoliko puta upozorio Özila da malo prikoči.