TRANSFER OD 57 MILIJUNA EURA

Abramovič po svaku cijenu želi dovesti Falcaa

26.09.2012 u 21:25

Bionic
Reading

Kolumbijski 'stroj za golove' Radamel Falcao na izlaznim je vratima madridskog Atletica. Svojim genijalnim golovima privukao je na sebe pozornost najbogatijih klubova svijeta. Zato i ne čudi priča kako je Chelsea spreman iskrcati pravo bogatstvo za kolumbijskog majstora

Prije samo godinu dana, madridski Atletico je platio Portu 40 milijuna eura za 26-godišnjeg Radamela Falcaa, no sve je izglednije kako se neće dugo zadržati u Madridu.

'Tijekom ljeta smo dobivali ponude za njega. Javljali su se i dolazili nam predstavnici PSG-a, Manchester Cityja i Chelsea. I ruski klubovi su se javljali. Odlučili smo riskirati. Odbili smo jake ponude, ali naravno da je prodaja neminovna', rekao je nedavno Miguel Angel Gil Marin, izvršni direktor Atletica i tako otvorio vrata silnim spekulacijama o budućnosti Falcaa.

Otočki mediji sada naveliko pišu kako je Chelsea spreman ponuditi 57 milijuna eura za kolumbijskog majstora za golove. Ako dođe do transfera, on bi bio realiziran u zimskom prijelaznom razdoblju.

Mediji u Engleskoj pišu kako je vlasnik kluba sa Stamford Bridgea Roman Abramovič 'blagoslovio' transfer te, ako je vjerovati tamošnjim medijima, lako bi se moglo dogoditi da 'El Tigrea' od zime gledamo u dresu londonskog kluba.