HULIGANI U AKCIJI

U Šibeniku tučnjave na tribinama i u gradu

07.12.2008 u 22:47

Bionic
Reading

Naguravanje, šaketanje, cipelarenje, razbijene glave u gradu i na tribinama, baklje na travnjaku, specijalci među navijačima s pendrecima u rukama, i to je dio slike nedjeljnog derbija između Šibenika i Hajduka. Srećom sve je relativno kratko trajalo

Derbi između Šibenika i Hajduka na Šubićevcu, nažalost, nije prošao bez navijačkih incidenata. Bacanje baklji, dimnih kutija i petardi gotovo su zanemarujući u odnosu na veliku tučnjavu sredinom prvoga dijela. Policija je, istina, vrlo brzo reagirala, no ozlijeđenih je ipak bilo. Prema policijskom priopćenju, u Krešimirovu gradu incidenata je bilo i pred početak susreta. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Prije početka i za vrijeme nogometne utakmice Šibenik - Hajduk na stadionu Šubićevac u Šibeniku, u Policijsku postaju Šibenik dovedeno je ukupno 18 navijača - devet navijača Šibenika i devet Hajduka, priopćila je večeras šibensko - kninska Policijska uprava. Za vrijeme prvog poluvremena na zapadnoj tribini su se sukobili domaći i gostujući navijači pa je policija upotrijebila sredstva prisile nad skupinom navijača iz koje su četiri navijača - tri domaća i jedan gostujući - izdvojeni i dovedeni na daljnju obradu u Policijsku postaju'.