tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+16
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+13

VERBALNI NAPAD

Torcida vrijeđala Keruma i njegovu Fani

Utakmici drugog pretkola Europske lige prisustvovao je kratko vrijeme i gradonačelnik Splita Željko Kerum kojeg su navijači 'počastili' s nekoliko pjesmica

Datum objave:
20.7.2012 8:31

Zadnja izmjena:
20.7.2012 9:33

Više od 20 tisuća navijača gledalo je uživo trijumf mlade Hajdukove momčadi protiv latvijskog predstavnika. Na utakmici se pojavio i Željko Kerum koji je prvo zakasnio na utakmicu, a zatim je nakon nekog vremena i napustio Poljud.

Zbog posljednjih događanja oko Hajduka, njega su navijači posebno uzeli na zub. Pjevali su ružne pjesmice na njegov račun, uvredljivo mu skandirali, a 'porciju' od Torcide dobila je i njegova životna družica Fani. Na tribinama se čak pojavila i lutka za napuhavanje na koju su navijači stavili njezinu fotografiju.

Spomenimo kako nije dobro prošao ni novi hrvatski izbornik Igor Štimac, a u uvredljivom kontekstu spominjalo se i ime Zdravka Mamića.

Inače, navijači su ispunili dano obećanje te nijedna baklja nije pala na poljudski teren, samo što će se Uefina novčana kazna teško izbjeći jer krovna europska organizacija ne tolerira pirotehnička sredstva ni na tribinama.

Ivo Čagalj / PIXSELL

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr