tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+9
Rijeka
+9
Zadar
+8
Split
+9
Dubrovnik
+9

JUNAK U VICEVIMA

Sergio Ramos postao novi 'Mujo i Haso'

Sergio Ramos neće tako lako zaboraviti promašeni jedanaesterac u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna. Internetske portale, forume i društvene mreže preplavili su šaljivi videoradovi i vicevi o španjolskom braniču

Datum objave:
26.4.2012 12:57

Zadnja izmjena:
26.4.2012 14:47

Realov branič je loptu poslao visoko preko gola i odmah je postao glavni glumac u raznim videoisječcima u kojima se traži odgovor na pitanje 'gdje je završila lopta?'.

No Sergio Ramos je postao, poput Malog Ivice te Muje i Hase, junak u vicevima, kao i u duhovitim doskočicama. One kruže na društvenim mrežama i forumima, a evo nekoliko.

Došli baka i Sergio Ramos ispred Sv. Petra i ona prvo kaže:
'Ja sam puno molila i mislim da zaslužujem raj.'
'U redu, možeš ući. A ti?', upita Sv. Petar.
'Ja? Ma ništa, samo sam došao po loptu', odgovori Ramos.

A evo još nekoliko izjava u kojima se forumaši izruguju Ramosovom promašaju.

'Uefa daje 10 tisuća eura onome tko nađe Ramosovu loptu', 'Dosadni ste više s tim Ramos forama, pričekajte bar da lopta padne na zemlju', 'To je ptica, ne, to je avion, ne, to je Ramosova lopta', 'NASA je vidjela loptu kada su slali astronauta. Točnije, u Mliječnom putu.'


Ramos vs. Enterprise

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr