NEDOLIČNO PONAŠANJE

Uefa suspendirala Wengera na tri utakmice

30.03.2012 u 15:14

Bionic
Reading

Zbog 'nedoličnog ponašanja' nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je Arsenal s nedostatnih 3:0 na svom Emiratesu nadigrao Milan, Uefa je zabranila Wengeru vođenje momčadi u tri naredne europske utakmice

Zbog prigovora na suđenje slovenskog arbitra Damira Skomine nakon dvoboja osmine finala Lige prvaka između Arsenala i Milana, Europska nogometna federacija suspendirala je menadžera 'topnika' Arsenea Wengera na tri utakmice.

Zbog 'nedoličnog ponašanja' nakon uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je Arsenal s nedostatnih 3:0 na svom Emiratesu nadigrao Milan, Uefa je zabranila Wengeru vođenje momčadi u tri naredne europske utakmice.

Također je francuski stručnjak u blagajnu krovne europske nogometne organizacije dužan uplatiti 40.000 eura novčane kazne, a Wengeru je još uvijek ostala mogućnost da se žali na ovu odluku.

Podsjetimo, Arsenal je u tom ogledu pobijedio Milan s 3:0, no u četvrtfinale je prošla talijanska momčad jer je u prvoj utakmici na San Siru slavila još uvjerljivije, sa 4:0.