PREOKRET U ZADNJI ČAS

PSG objavio Patov dolazak, a on tvrdi: Ostajem u Milanu!

12.01.2012 u 17:37

Bionic
Reading

Dovođenje igrača je često dosta škakljiv posao i nikad nije gotovo dok se ne stavi službeni potpis na ugovor. Surovost posla su na svojoj koži osjetili čelnici pariškog PSG-a koji su na sva zvona najavljivali kako su sve dogovorili s Milanom te da brazilski reprezentativac Pato prelazi u njihove redove, ali Brazilac ih je demantirao

Nije u novcima sve, epilog je sage o (ne)odlasku Brazilca Pata u redove PSG-a. Naime, prebogati pariški klub je ponudio 35 milijuna eura Milanu za brazilskog napadača, zatim su slavodobitno objavili kako su postigli dogovor te kako Pato prelazi na Park prinčeva te kako bi u petak trebao biti potpisan ugovor.

Ali u pariškom klubu su se zaletjeli. Svi mediji su objavili kako je 22-godišnji Pato novi igrač PSG-a, kad odjednom - preokret. Mladi Brazilac se oglasio preko službene stranice Milana gdje je kazao jasno – ostajem u Milanu!

'Milan je moj dom. Nisam želio prekinuti svoju karijeru u Milanu nakon što sam osvojio dva trofeja s klubom. Želim biti sudionik u pisanju povijesti Milana te biti dio budućih uspjeha kluba. Danas je poseban dan za mene i htio bih zahvaliti predsjedniku Berlusconiju, klubu i navijačima koji su cijelo vrijeme vjerovali u mene', stoji u priopćenju koje je potpisao Pato.