TRENER OBOŽAVA LUKU

Redknapp: Modrić je top klasa i dirigent naše igre

22.11.2011 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon prvenstvene pobjede nad Aston Villom, trener Tottenhama Harry Redknapp, koji se na klupu vratio nakon operacije srca, blistao je od sreće. Ali, Redknapp nije bio sretan samo zbog pobjede, već i zbog još jedne fantastične izvedbe Luke Modrića

Zahvaljujući pobjedi nad Aston Villom Tottenham se popeo na treće mjesto Premiershipa i ima četiri boda zaostatka za drugoplasiranim Manchester Unitedom, ali i utakmicu manje. Sve to, plus činjenica da se nakon operacije srca vratio na klupu bio je povod da Harry Redknapp bude oduševljen. I ovog puta trener 'spursa' nije zaboravio tko je zaslužan za novu pobjedu. Naravno, Luka Modrić.

'Luka je fantastičan! On je bio dirigent. On je zajedno s Parkerom bio nevjerojatan na sredini terena. Ja jednostavno obožavam Luku. Način na koji on igra nogomet, kakva je osoba. On je igrač top klase. Čak i s problemima koje je imao kroz ljeto nikad nije opterećivao druge niti se vidjelo na njemu da ima probleme. Dolazio je na treninge i marljivo trenirao. On je top, top klasa igrača i profesionalca', kazao je Redknapp za Skysports.

U posljednje se vrijeme dosta pisalo da će Modrić dobiti novi ugovor, na što je Redknapp kazao.

'Ne znam što predsjednik misli o toj temi. Čak nisam ni uključen u to, da budem iskren. Jedino što želim jest da Luka ostane. Nema puno Luka Modrića na svijetu i ako želimo postati veliki klub predsjednik se mora držati onoga što je obećao ljetos, zato vjerujem da će uskoro Modrić dobiti novi ugovor', završio je Redknapp.