PROBLEMI ZA BILIĆA

Modrić umjesto na travnjaku vježba u bazenu

26.03.2009 u 10:59

Bionic
Reading

Iako je u srijedu izgledalo da se situacija, što se zdravlja naših nogometnih reprezentativaca tiče, koliko-toliko stabilizirala, popodnevni trening uznemirio je izbornika Bilića. Naime, zbog problema s mišićem potkoljenice, Luka Modrić napustio je trening

Nakon Petrića, Mandžukića i Pranjića, koji su sasvim sigurno otpali iz konkurencije za utakmicu protiv Andore 1. travnja, izbornik Bilić strahuje što će se dogoditi s Ivicom Olićem, a od srijede popodne i s Lukom Modrićem. Naime, Olićevi zdravstveni problemi nisu ništa manji, a na ozljedu mišića potkoljenice požalio se i Luka Modrić.

'Jedino je sigurno da Luka danas, u četvrtak, neće trenirati s nama, već će ostati u hotelskom bazenu gdje će provoditi terapiju. Što se daljnjeg treniranja tiče, još nije sigurno, ali izgledi da se momčadi priključi u petak otprilike su 50:50', rekao je liječnik reprezentacije Jurica Radić.

Naravno, to najviše problema stvara izborniku Biliću, koji je ionako imao dosta problema u sastavljanju momčadi, a već gotovo siguran sastav: Pletikosa - Ćorluka, Križanac, Vejić, Čale - Srna, Jurić, Modrić, Rakitić - Kranjčar - Eduardo, opet bi mogao na dodatnu rekonstrukciju. U tom smjeru ide i Bilićeva rošada u momčadi, gdje je Klasnić zaigrao uz Eduarda, a Kranjčar se povukao u vezni red.

Na svu sreću, još uvijek ima dovoljno dana i treninga, a ni suparnik ipak ne spada u kategoriju - najtežih.