BLIŽI SE PRELAZAK?

Trener Chelseaja pritišće klub da dovede Modrića

19.08.2011 u 07:52

Bionic
Reading

Nakon dugo vremena u vezi s Lukom Modrićem oglasio se i trener Chelseaja Andre Villas-Boas koji je javno pozvao čelnike kluba da naprave sve ne bi li doveli hrvatskog reprezentativca na Stamford Bridge

Trakavica oko Luke Modrića i njegovog možebitnog prelaska u Chelsea se nastavlja. Sve je izglednije da bi uskoro moglo doći do sporazuma između Tottenhama i Chelseaja oko hrvatskog reprezentativca. Već je i trener 'spursa' izašao u javnost kazavši da bi prodajom Modrića klub s White Hart Lanea dobio novce s kojima bi mogli kupiti nekoliko pojačanja.

U tom svjetlu oglasio se i trener Chelsea koji je krenuo javno nagovarati gazdu kluba Romana Abramoviča da podeblja ponudu za Luku Modrića. Villas-Boas je u četvrtak engleskim medijima biranim riječima pričao o hrvatskom reprezentativcu kojeg želi vidjeti u svojim redovima.

'Zasad mogu reći samo ono što se događalo u vezi s tim transferom. Ne znam do koje granice je klub spreman ići i platiti za njega. To je sve što znam', kazao je u uvodu portugalski strateg te nastavio:

'Što god da Redknapp kaže, to je njegovo osobno mišljenje, a ja i klub moramo biti spremni na sve i pažljivo gledati tržište kako bi doveli najboljeg igrača za nas.'

Objasnio je Villas-Boas kolike su šanse da Modrić dođe na Stamford Bridge.

'Puno faktora je u igri. Ovisi i o odluci Chelseaja, u smislu koliko želimo biti uporni u tom poslu, koliko smo spremni platiti i, u konačnici, odlučuje i klub želi li svog igrača zadržati po svaku cijenu ili ne. Gledamo i starost igrača i još dosta detalja. Sve te stvari ne ovise o meni. Pa nije to moj novac. Kad govorimo o Luki, istina, on je mlad i odličan igrač, ali opet ne treba ludovati s cijenama', završio je Portugalac.