SAPUNICA BEZ KRAJA

Toplo-hladna romansa Chelseaja i Modrića

16.08.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Engleski mediji i dalje se zabavljaju sagom vezanom uz Luku Modrića i njegov mogući prelazak iz Tottenhama u Chelsea. Svakog dana raspredaju se nove priče oko hrvatskog reprezentativca čija je nogometna sudbina još uvijek neizvjesna

Nakon što je Španjolac Fabregas u ponedjeljak i službeno postao član Barcelone, priča o Luki Modriću može se i službeno proglasiti transfer sagom ljeta. Otkad je završila prošla sezona, hrvatski je reprezentativac stalno spominjan kao novo pojačanje Chelseaja, no do transfera nikako da dođe.

Nekoliko puta su čelnici kluba sa Stamford Bridgea Tottenhamu dolazili sa sve izdašnijom ponudom za Modrića, ali svaki puta su bili odbijeni. Zato je predsjednik Chelsea Bruce Buck za klupsku stranicu izjavio da nije siguran da će klub nastaviti utrku za dovođenje hrvatskog veznjaka.

Bez obzira na izjavu predsjednika 'bluesa', klub sa Stamford Bridgea ipak nastavlja plesti mrežu oko Tottenhama i Modrića. Prema najnovijim informacijama, ugledni nogometni portal Goal.com prenosi da trener Andre Villas-Boas po svaku cijenu želi Modrića, pa je tako White Hart Laneu spreman ponuditi 30 milijuna funti, ali i Salomona Kaloua koji je procijenjen na osam milijuna funti.

Neke informacije govore da je trener Tottenhama Harry Redknapp popustio i, nakon što u prvom trenutku nije htio ni čuti za prodaju Modrića, sada je već svjestan da nema smisla imati nezadovoljnog igrača u svlačionici.

Sada nam samo preostaje vidjeti kako će se rasplesti sapunica ljeta. Ili će napokon sve završiti, bez obzira na ishod, ili će se cijela ta priča protegnuti do kraja ljetnog prijelaznog roka.