SVE ZANIMA MAKSIMIR

Gradonačelnik Bandić u inspekciji stadiona

12.07.2011 u 12:31

Bionic
Reading

Bliži se utakmica drugog pretkola Lige prvaka (srijeda, 20 sati) između Dinama i Neftchija. Radovi na maksimirskom stadionu pri kraju su, a osobe bliske hrvatskom prvaku dolaze u 'inspekciju'

Kako su izvijestili iz Dinama, nakon što je postavljen cijeli novi travnjak, u tijeku je postavljanje umjetne plave trave preko atletske staze.

U ponedjeljak su na stadion stigli i golovi s posebnim plavo-bijelim mrežicama, a postavljanje kabina za rezervne igrače očekuje se po završetku postavljanja plave trave.

Radnici uređuju i opremaju dvije nove velike novinarske lože, kao i posebnu VIP ložu. Također je u tijeku postavljanje plavih platna ispod svih tribina, a momčad je dobila i novi fiksni ulaz u tunel.

Uređuju se sanitarni čvorovi ispod Istoka i Jugozapada, a pod Zapad stigla četiri sanitarna kontejnera. U tijeku je numeriranje sjedalica, a veliki dio tribina do sada je numeriran.

Od ostalih radova vrijedi izdvojiti da su radnici završili s bojanjem velikog zida između Sjevera i Zapada', piše na gnkdinamo.hr.

Iz kluba su obavijestili i da su nakon čelnika HNS-a i brojnih drugih nogometnih uglednika, zanimanje za preuređeni maksimirski stadion iskazali u Gradskom poglavarstvu. Tako će u utorak (20 sati) na Maksimir stići i gradonačelnik Milan Bandić.