UZBUDLJIVA NEDJELJA

Promotionplay osvojio Green Cup 2011.

20.06.2011 u 10:31

Bionic
Reading

Četvrti Green Cup završio je u nedjelju pobjedom ekipe Promotionplay koja je tako postala jedina momčad dosad koja se dva puta okitila naslovom na tom turniru. To joj je uspjelo i prije dvije godine

Protekli vikend, bez obzira na povremen pljuskove u Zagrebu, bio je izuzetno zanimljiv malonogometašima. U subotu su se igrala polufinala Green Cupa, a u nedjelju smo gledali veliki finale te borbu za treće mjesto u predigri.

Najbolji strijelci

7 Mostarlić (Beton Blato CB Extreme)
6 Vlaović (NA Marić Powerade)
5 Eterović (CB Keglić), Jerković i Šikić (Studio Valore), Kukec (Klaka), Morina (Elbi Basler)
4 Jelčić (PSK), Muratović (Studio Valore), Karadakić (CB Glembay), Sušak (Rost Šport),
Ješe (Promotionplay), Kanjuh (HRT), Simeunović i Novak (GPV Elkro Gospić)

Subotnje utakmice definitivno su potvrdile kako se u Hrvatskoj igra itekako dobar mali nogomet. U polufinalu su se našle četiri izvrsne ekipe u čijim redovima igra niz poznatih imena s velikog i malog nogometa, a na kraju, nakon uzbudljivih mečeva, Promotionplay je izborio finale pobjedom od 3:1 nad ekipom Macromatic ABS Tokić, a Beton Blato CB Extreme nadvisilo 'žilavi' HRT tek nakon raspucavanja s bijele točke.

Nedjeljni program okupio je na tribinama Nogometne akademija Marić priličan broj ljubitelja malog nogometa, a u uvodnoj utakmici, onoj za 3. mjesto, HRT je sa sedam zabijenih i samo tri primljena gola 'potopio' dečke iz Macromatic ABS Tokića, dok je u velikom finalu Promotionplay nakon raspucavanja stigao do svoje druge pobjede na Green Cupu u njegova četiri izdanja.

Zanimljivo, Promotionplay je očajno započeo natjecanja na turniru, no završio ga je u velikom stilu. U prva dva kola Bisaku, Grdović, Ješe, Sangaru, Franja, Babić, Čuić, Jakirević Čivrag i ostatak društva prvo su izgubili od Beton Blato CB Extremea sa 4:2, da bi 24 sata kasnije doživjeli malu blamažu protiv SB Dobermana izgubivši sa super uvjerljivih 1:5. No kako je turnir odmicao, tako se Promotionplay dizao, pa je u osmini finala nakon raspucavanja 'pao' GPV Elkro Gospić, a u četvrtfinalu je uvjerljivo pobijeđen GOM Mance sa 5:1.

Rezultati polufinala:
Beton Blato CB Extreme - HRT 1:1, 6:5 (pen)
Promotionplay - Macromatic ABS Tokić 3:1

Za 3. mjesto:
HRT - Macromatic ABS Tokić 7:3
Finale:
Promotionplay - Beton Blato CB Extreme 2:2 6:5 (pen)