NEEFIKASNA PRVA HNL

Lijepo vrijeme i prazne tribine uspavale strijelce

09.04.2011 u 20:17

Bionic
Reading

U popodnevnim utakmicama 24. kola Prve HNL i ono malo gledatelja što je umjesto šetnje po lijepom vremenu odabralo odlazak na utakmice sad je vjerojatno izgubilo volju za nogometom. Nevjerojatno je kako su u subotu golgeteri ostali samozatajni

Umjesto da lijepo vrijeme, idealno za igru diljem nogometnih travnjaka u Lijepoj našoj, probudi strast za nogometom i kod igrača i kod navijača, očito je da se događa sasvim suprotno. I u 24. kolu Prve HNL, barem kad su u pitanju popodnevne utakmice, tribine su zjapile prazne, a ono malo gledatelja što se ipak odlučilo doći i pogledati nogometne utakmice sad vjerojatno žali što nije pronašlo neku bolju zanimaciju.

Strijelci su ove subote bili izuzetno neraspoloženi. Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo odigrali su 0:0, istim rezultatom završila je i utakmica Karlovca i Cibalije, dok je Dinamo, sad već tradicionalno, suparnika nadvisio s minimalnih 1:0. U ovom slučaju poraz na Maksimiru iskusila je Lokomotiva. U svakoj od preostale tri utakmice ukupno je zabijeno više golova nego u četiri prvospomenute, no daleko od toga da su kibici sa stadiona otišli sretni.

Rijeka i Zagreb odigrali su 1:1 na Kantridi, takav je rezultat nakon 90 odigranih minuta svjetlio i na semaforu u Stanovima gdje su se sučelili Zadar i Osijek, dok je jedino Split uspio zabiti dva pogotka i poraziti Istru s 2:0.

Karlovac - Cibalia 0:0
Dinamo - Lokomotiva 1:0
Strijealc: 1:0 Sylvestr (61)
Rijeka - Zagreb 1:1
Strijelci: 1:0 Pilčić (21), 1:1 Krstanović (59)
Zadar - Osijek 1:1
Strijelci: 1:0 Banović (1), 1:1 Barišić (14)
Split - Istra 2:0
Strijelci: 1:0 Vitaić 818-11m), 2:0 Križanac (66)
Hrvatski dragovoljac - Slaven Belupo 0:0