Priča Ivana Delića

Nogometaš Šibenika pobijedio karcinom; pogledajte kako je u tri minute zabio za pobjedu

13.12.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Nogometaš Ivan Delić uspješno se vratio na teren nakon što je pobijedio zloćudnu bolest

Poseban dan za nogometaša Ivana Delića bila je utakmica 16. kola Prve HNL, u kojoj je Šibenik na stadionu Šubićevac nadigrao Orijent 1:0.

Jedini gol u toj utakmici zabio je upravo Delić, nogometaš kojem je prije šest mjeseci dijagnosticiran karcinom. Tad je počela njegova najvažnija utakmica… Nakon puno vremena provedenog u bolnicama uspješno se vratio na teren. I to na kakav način - tek što je ušao u igru na poluvremenu zabio je gol, poslije svega tri minute!

'Osjećaj je predivan. Stvarno sam vjerovao da će ponovni početak tako nekako izgledati', ispričao je za HRT 25-godišnji nogometaš Šibenika Delić, dijete splitskog Hajduka, u kojem je prošao sve selekcije.

Zloćudna bolest ga je odvojila od nogometa, a kako se nosio s time, opisao je u nekoliko riječi:

'U treningu si, zdrav život, pa je malo neobično da se to dogodi. I onda, kad se već dogodi, onda je bilo dobro što se reagiralo odmah, na vrijeme.'

VIDEOSAŽETAK utakmice pogledajte u prilogu

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAXSport

Posebno je zahvalio liječnicima:

'Doktoru Omrčenu i doktoru Šitumu, koji su bili zaslužni za sve ovo, a i svim njihovim kolegicama i kolegama', kazao je Delić.

Poslao je i lijepu poruku svima. Nikad, baš nikad ne treba odustati.

'Od svih svojih sportskih uspjeha i onog što sam napravio, ovo mi je stvarno najslađi.'

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati