PROBLEMI SA ZAKONOM

Ashley Cole uhićen jer je pijan vrijeđao policiju

05.03.2009 u 13:17

Bionic
Reading

Nogometaš Chelseaja i engleske reprezentacije Ashley Cole ponovno se našao na naslovnicama britanskih medija. Ovog puta nestašni je Cole pijan vrijeđao policajce, te zbog toga završio u policijskoj stanici

Ashley Cole nije samo poznat po tome što je nogometaš, već i po braku s pjevačicom Cheryl Cole, ali i po nevjeri i ostalim pričama zbog kojih svako malo osvane u nekom tabloidu. Da se takva tradicija nastavi, nogometaš se pobrinuo u noći sa srijede na četvrtak, kada je, vraćajući se iz noćnog provoda pijan, počeo psovati policajce, piše engleski Daily Mail.

Nakon što se oglušio na molbe plavaca da prestane s dernjavom i psovkama, Cole je priveden u policijsku stanicu na otrežnjivanje. Tri sata nogometaš Chelseaja je proveo u policijskim odajama te je zaradio prekršaju kaznu od 80 funti zbog pijanstva i ometanja javnog reda i mira.

'Oko 2 sata ujutro uhićen je muškarac u South Kensingtonu zbog pijanstva i kršenja reda te je odvezen u policijsku stanicu, gdje je dobio kaznenu prijavu zbog ometanja javnog reda i mira. Pušten je u 5.37 ujutro', kazao je glasnogovornik Scotland Yarda.

Dok Ashley lumpuje, njegova supruga se pokušava uspeti na Kilimanjaro zajedno s drugim poznatim osobama, i to sve u humanitarne svrhe. Engleski će reprezentativac sigurno dobiti jezikovu juhu i od Guusa Hiddinka koji je poznat po tome da ne voli igrače koji nisu disciplinirani.