OPTIMIZAM NA POLJUDU

Vučević: Idemo po pobjedu u Maksimiru!

18.03.2011 u 12:23

Bionic
Reading

U subotu na maksimirskom stadionu odigrat će se najveći hrvatski nogometni derbi. Pred ogled s najvećim rivalom iz splitskog tabora stižu optimistične izjave, a trener Vučević kaže – idemo po pobjedu

Na zadnjem treningu uoči puta u Zagreb, Hajduk je došlo podržati stotinjak navijača koji su ih hrabrili povicima 'nitko kao Hajduk iz Splita' i 'hoćemo pobjedu'. Sigurno je da će Hajduk, kao i obično, u Maksimiru imati veliku podršku, no unatoč tome Vučević oprezno najavljuje da je u subotnjoj utakmici Dinamo favorit.

'Od te činjenice ne bježimo, a derbi nam može puno donijeti ili odnijeti. Ipak, u Zagrebu ćemo učiniti sve da bismo ostvarili željeni rezultat, idemo po pobjedu', rekao je Vučević, no ubrzo i dodao da neće srljati po svaku cijenu.

'Moramo biti strpljivi u svim linijama. Dinamo ima niz dobrih igrača te trenera o kojem ne treba trošiti puno riječi. Ni mi ni oni nismo u zadovoljavajućoj formi, možemo puno više, baš kao i Dinamo. Na treninzima nam sve polazi za rukom, no na utakmicama ne uspijevamo prebroditi strah i grč', kaže Vučević i dodaje da neće posebno obraćati pažnju na najbolje igrače Dinama.

'Pripremamo se, kao i uvijek, da zatvorimo sve prilaze našem golu i logično je da ćemo obratiti pozornost na pozicije na kojima je protivnik najjači. Ako se budemo opterećivali samo dobrim stranama protivnika, nećemo daleko dogurati.'