TULUM PRIJE OBAVEZA

Sammir opet zaružio i propustio terapiju

19.02.2011 u 23:15

Bionic
Reading

Dinamov Brazilac nije se pojavio na terapiji u subotu u 9.30, po jednom izvoru zbog bolnog trbuha, po drugom jer je tulumario od 6 ujutro

Novi incident u Dinamu, i opet je vezan uz Sammira. Najbolji igrač plavih očito ne može ne biti u središtu pozornosti ni kad je daleko od momčadi. Naime, kako saznajemo, Sammir u subotu ujutro nije došao na redovnu terapiju u 9.30 sati ujutro, na koju ide zbog ozljede ahilove tetive, a zbog toga nije ni trebao s momčadi putovati u Pulu.

'Ne znam dovoljno o tome, mi smo u to vrijeme otputovali u Pulu, pa ćemo nešto više moći reći u nedjelju kad budemo znali što se dogodilo', poručio je trener Vahid Halilhodžić.

Različiti izvori oko kluba imaju različite informacije o tome zašto Sammir nije došao na terapiju. Po jednima Sammir je javio da je bolestan, da ga boli trbuh. A po drugima da je noć s petka na subotu poveo u jednom popularnom zagrebačkom klubu. Ako je istina ovo drugo, onda će biti u velikoj opasnosti. Sammir je za posljednjeg ruženja platio 10.000 eura kazne, a ako se sad vratio nekadašnjem životu, onda će opako nastradati, Vaha nema milosti

Sammir je bio uvijek u milosti Zdravka Mamića koji ga je štitio. Pa bi ovaj slučaj, ako je istinit, mogao biti veliki problem u cjelokupnim odnosima.