KAO VODA NA DLANU

Dinamo Hercegovini rekao doviđenja

22.01.2011 u 20:05

Bionic
Reading

Trijumfom na turniru Andrija Anković u Gabeli Dinamo je okončao osmodnevnu fazu priprema u Hercegovini. Jedno je sigurno, vratit će se brzo

Kamen, krš i maslina ostali su iza plavog autobusa, a s njima i novi kontingent lijepih uspomena. Priče o velikoj ljubavi već su puno puta ispričane, u mozaiku su nedostajali još samo glasni navijači iz Hrvatske i Hercegovine, ali njih ovih mjeseci nema.

'Prijem je ovdje svake godine vrhunski, osjećamo se doslovno kao kod kuće. Hvala braći Vasilj i svima koji su omogućili još jedne sjajne pripreme, zbog svega toga ovdje rado dolazimo svake godine', rekao je na odlasku kapetan Bišćan.

Dinamo je s domaćinom turnira Goškom iz Gabele potpisao četverogodišnji ugovor o suradnji, igrači i ljudi iz uprave oduševljenoj djeci su dijelili Dinamove dresove i tako je okončana jedna lijepa priča koja će iduće godine u ovo vrijeme, nema sumnje, dobiti novi nastavak.
Zaključke s terena teško je izvlačiti jer je kiša nokautirala teren i mogućnost povezanog nogometa, ali je jasno da je Dinamo za novu nijansu jači nego lani. Nisu igrali Sammir, Tonel i Cufre, Morales je u evidentnoj krizi a novac Brezovec i Palić, te mladi Kovačić i Šitum dokazuju da se približavaju prvom sastavu.

Sada je pred Dinamom serija treninga u Zagrebu, nakon čega slijedi odlazak u Tursku gdje su na rasporedu četiri nova pripremna dvoboja.