HARRY PONAVLJA

'Hrvat je svjetska klasa, nema prodaje'

27.12.2010 u 13:20

Bionic
Reading

Nakon što je dio engleskog tiska ponovo počeo seliti Luku Modrića u Manchester United i Chelsea, oglasio se i menadžer Tottenhama Harry Redknapp

Stručnjak 'spursa' je još jednom preko kamera morao uvjeravati navijače kluba da Modrića neće prepustiti drugim engleskim velikanima.

'Modrić je sjajan igrač i nema šanse da ga pustimo u drugi klub. On je svjetska klasa i ostaje u Tottenhamu,' poručio je Redknapp, te dodao:

'Započeli smo projekt stvaranja snažne momčadi, a Luka je važan kotačić u tom stroju.'

Modrić je u svibnju potpisao novi ugovor sa Spursima na šest godina čime je Redknapp jasno pokazao koliko cijeni hrvatskog veznjaka.

'Ancelotti je zainteresiran za Modrića, no neće ga dobiti. S Lukom je užitak raditi, on je fantastičan igrač,' kazao je Redknapp.

Za razliku od Modrića, Robbie Keane gotovo sigurno napušta White Hart Lane. Irski napadač više ne želi sjediti na klupi i zatražio je raskid ugovora. Najveći interes za njegove usluge pokazali su West Ham, Aston Villa i Birmingham.

'Robbie želi igrati i zbog toga je najavio odlazak iz kluba. Ukoliko stigne kvalitetna ponuda može otići,' potvrdio je Redknapp.