POZNATI BORAC IDE U ZATVOR

BiH u šoku; bosanska zvijer priznala brutalno ubojstvo

16.09.2016 u 16:14

Bionic
Reading

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, Kantonalno tužilaštvo Sarajevo i Omar Mehmedbašić, odvjetnik Tomislava Spahovića, postigli su danas sporazum o priznanju krivnje prema kojem poznati borac pristaje da bude osuđen na kaznu zatvora od sedam godina i šest mjeseci za ubojstvo Amila Geca

'Sud će u narednom periodu odlučiti hoće li prihvatiti ovaj sporazum', piše Dnevni Avaz, a prenosi Fight Site.

Podsjećamo, Spahovića se tereti da je 22. travnja ove godine u Sarajevu, u ulici Nusreta Rohića, počinio ubojstvo Amila Geca i to s pet pucnjeva iz vatrenog oružja od kojih je jedan ranio Geca u glavu. Žrtva je podlegla ozljedama dan kasnije.

Iako se prvotno Spahović sedam dana skrivao od organa zakona, koncu se predao te je sproveden ispred suca istrage. Na ročištu za produljenje pritvora, državni tužitelj Igor Dubak je ustvrdio da policija posjeduje tri snimke nadzornih kamera koje su bile postavljenje na obližnjoj zgradi, a koje neosporno pokazuju da je Spahović počinio djela koja mu se stavljaju na teret.

Očito s čvrstim dokazima koji mu ne idu u prilog, Spahović, koji u borilačkom svijetu ima nadimak 'Beast' (zvijer9 nije mogao osporiti počinjenje ubojstva te se odlučio nagoditi sa sudom.