ZASLUŽENO

Cro Cop objavio imena fanova koje vodi u Japan

26.07.2016 u 16:08

Bionic
Reading

Mirko Filipović je prije dva dana obznanio kako će sa sobom u Japan povesti dva najvjernija obožavatelja. Njima je odlučio platiti sve troškove puta i smještaja te im osigurati najbolja mjesta na Rizinovom eventu koji nas očekuje u rujnu ove godine. Cro Cop je svoje obećanje i održao te je na svom Facebook profilu otkrio o kojim je sretnicima riječ

U podužoj objavi, hrvatski borac je otkrio zašto je izbor pao baš na dvojicu čija imena možete saznati u nastavku članka.

'Evo dragi prijatelji, kako sam i obećao, odabrao sam dva fana za put u Japan na moju borbu. Ima zaista puno vas koji ste zaslužili da vas počastim, ali vjerujem da ovo neće biti zadnji put da ću povesti nekog od najvjernijih navijača na borbu. Ali sada sam se odlučio za dvojicu i molim da nitko ne zamjeri jer je kandidata puno, ali ova dvojica su to definitivno zaslužila. Prvi je Ivan Blažević koji je možda i najveći fan od svih i oni koji prate moju stranicu to znaju, dečko objavljuje moje slike i videe skoro svaki dan, došao mi je kući da me upozna osobno i kad god je u Zagrebu obavezno dođe u moj kafić i javi se. Ako je itko zaslužio onda je to on.

Drugi je Mario Minga, dečko iz moje Privlake, kojeg sam upoznao isto preko Facebooka jer je bio dijete kad sam ja odselio u Zagreb. Pratio je sve moje borbe u Areni Zagreb, organizirao put u Krakow i bio tamo s još četvoricom iz sela i kupio kartu za moju borbu u Seulu i to prije otkazivanja te usprkos tome otputovao u Seul i za vrijeme borbe bio ispred dvorane u mojoj majici sa transparentom ‘Cro Cop team’, nije želio ući u dvoranu usprkos pozivu organizatora da ga uvedu unutra. Eto, mislim da je izbor fer i pošten te da sam nagradio dvojicu koja to sigurno zaslužuju. Kao i što je sigurno da ima puno vas koji to zaslužujete, ali vjerujte da nije lako izbor suziti na dvije osobe.

Ipak, vjerujem da ovo nije zadnji put da ću se ovako odužiti mojim hard core fanovima. Ivan i Mario će saznati dok ovo budu čitali te ih molim da me obavijeste ukoliko iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti ići na taj put. Bilo radi spriječenosti bilo radi ranije preuzetih obaveza, posla ili čak straha od letenja, tko zna. Izlet u Japan će trajati sedam dana te ukoliko nisu u mogućnosti ići neka me obavijeste u inbox, a u tom slučaju će ići druga dvojica. Pozdrav', napisao je Filipović na svom Facebook profilu.