NAKON ULICE I GRB

Zdravku Mamiću prestižno priznanje u Širokom Brijegu

04.08.2015 u 22:32

Bionic
Reading

Javno priznanje Zlatna plaketa 'Grb grada Širokog Brijega' bit će uručeno izvršnom predsjedniku Dinama iz Zagreba Zdravku Mamiću, odlučile su vlasti u Širokom Brijegu u čijem je jednome naselju prije nekoliko dana i ulica ima njegovo ime

Kako je objavio Radio Široki Brijeg, Zlatna plaketa 'Grb grada Širokog Brijega' bit će odlukom Gradskog vijeća Širokog Brijega dodijeljena Glazbenoj školi Široki Brijeg, prof. dr. sc. Milijanu Sesaru, prof. dr. sc. Ivanu Gilji i Zdravku Mamiću. Kako su pojasnili iz općinskog vijeća, ovo priznanje dodjeljuje se za izniman doprinos razvoju i ugledu Grada Širokog Brijega.

Ovogodišnjim dobitnicima priznanja će biti uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijega 12. kolovoza, pojasnio je Radio Široki Brijeg.

Zagrebački Dinamo i Nogometni klub Široki Brijeg imaju jako dobru višegodišnju suradnju. Prije nekoliko dana u Ljutom Docu, selu u širokobriješkoj općini, jedna ulica nosi ime Zdravka Mamića. Kako je pojašnjeno na ovaj je način ovo širokobriješko selo odalo priznanje Mamiću za sve ono što je učinio za nogomet.