LJEPOTA TIJELA

Wawrinkine fotografije koje će izazvati pomutnju

30.06.2015 u 18:20

Bionic
Reading

Švicarski tenisač Stanislas Wawrinka početkom lipnja, na veliko iznenađenje svih, osvojio je Roland Garros, svladavši u finalu Novaka Đokovića. No do Wimbledona i pobjede nad Portugalcem Sousom nije imao puno uspjeha na terenima, ali je zato 'efikasan' bio pred fotoobjektivom

Iako je riječ o sportašu, i to vrhunskom, krajem travnja Stanislas Wawrinka bio je meta novinskih napisa jer se odlučio rastati od deset godina starije supruge Ilham Vuilloud (40). A švicarski mediji nagađali su da je tome razlog - Hrvatica. Ni manje ni više, nego njegova kolegica s teniskih terena - Donna Vekić.

Na svu sreću, kroz neko vrijeme te priče ipak su pale u drugi plan, a teniski dvojac mogao se posvetiti onome što najbolje zna raditi - odnosno igranju tenisa.

Ipak, Wawrinki je možda malo i ponestalo publiciteta pa je odlučio posve gol stati pred - fotoobjektive.

'Na prvu sam odbio ponudu, ali kada sam bolje razmislio, shvatio sam da bi to bio veliki izazov, a i čast je naći se na stranama magazina ESPN, jer to je magazin koji želi pokazati kako zaista izgleda tijelo sportaša, odnosno, stavlja sport u prvi plan', izjavio je švicarski tenisač.

Inače, riječ je o posebnom izdanju magazina pod nazivom 'ESPN Body Issue', koji se bavi samo građom sportaša.