HUMANITARNI BUVLJAK

Djeca Kozari Boka u akciji; 'Najdraža igračka za najdraži klub'

26.03.2015 u 15:55

Bionic
Reading

U subotu, 28. ožujka u zagrebačkoj četvrti Kozari Bok održat će se humanitarna akcija u kojoj će djeca prodavati igračke i donirane stvari kako bi spasili posrnuli Košarkaški klub Istok

Tzv. humanitarni buvljak djece Kozari Boka održat će se u subotu, 28. ožujka od 11:00 do15:00 sati na lokaciji između trgovine Konzuma i Osnovne škole Vinka Žganca.

Cilj ove humanitarne akcije naziva 'Najdraža igračka za najdraži klub' jest prikupljanje sredstava za odlazak na košarkaška natjecanja i osiguravanja prostora za treninge najmlađih sportaša Kozari Boka.

Treba reći kako su organizatori ove akcije predvođeni trenerom Sinišom Baćanijem na tzv. humanitarni buvljak pozvali sve zagrebačke političare; one koji sudjeluju u vlasti te naravno i one koji ciljaju doći na vlast.

Djeca Kozari Boka pozivaju na ovaj humanitarni buvljak sve koji mogu pomoći, bilo novčano ili donacijom nekog vrijednog predmeta (CD-i, knjige, sportska oprema…).

Činjenica kako će djeca Kozari Boka prodavati svoje igračke i neke drage im predmete dovoljno govori koliko im je stalo spasiti svoj omiljeni klub.