KOHORTA I ARMADA NE POSUSTAJU

Usprkos policiji osvanule uvrede na račun HNS-a!

16.10.2012 u 11:58

Bionic
Reading

Uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Walesa u Osijeku osvanuli su i novi pogrdni transparenti na račun HNS-a i njegova vodstva

Jedan od spomenutih transparenata osvanuo je u noći sa subote na nedjelju u Rijeci uz cestu nakon podvožnjaka koji spaja dva riječka kvarta, Kantridu i Zamet, a kako piše portal sportcom.hr, spomenuti transparent je poruka Armade vrhu Hrvatskog nogometnog saveza.

Dodajmo još da je jedan od čitatelja poslao portalu sportcom.hr transparent s porukom Armade: 'Zaželjeli ste se apsolutne moći. Naša ruka glave će vas doći.' U potpisu: Armada '87.

Osim tih transparenta, osvanulo je još nekoliko njih širom Hrvatske uoči važne kvalifikacijske utakmice u Osijeku.

Tako su primjerice, kako piše portal sib.hr, u Osijeku unatoč brojnim policijskim patrolama osvanule ružne poruke protiv HNS-a.

Transparent u Rijeci (Foto: Sandro Donda / sportcom.hr)

Lokacija na bijelom mostu u Osijeku bila je ta na kojoj je osvanula poruka 'Za svetinju Hrvata bez razbojnika' (i prekrižena imena Mamić, Šuker, Štimac), dok je na drugom transparentu - koji je osvanuo preko puta glavne pošte – pisalo: 'Stići će vas pravda, to već svatko zna! Zauvijek odjebat će HNS mafija.'

Kako će navijači u Gradskom vrtu reagirati nešto prije 20 sati, kada se na stadionu pojave Štimčevi izabranici i predsjednik HNS-a Davor Šuker, tek ćemo vidjeti. U svakom slučaju, ovakve poruke dodatno podižu tenzije.

Novi transparent u Rijeci (sportcom.hr)