tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+12
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+11
Split
+15
Dubrovnik
+14

NOGOMETAŠ POSTAO GLUMAC

Evo što nam je Cantona rekao o posjetu Zagrebu

Vijest da je jedan od najpopularnijih francuskih nogometaša Eric Cantona posjetio glavni hrvatski grad brzo se proširila medijima zahvaljujući Facebooku i Muzeju prekinutih veza koji je posjetio

Datum objave:
31.5.2012 9:57

Zadnja izmjena:
31.5.2012 10:35

Vezane teme

Iako se špekuliralo da je Cantona došao u Zagreb zbog nogometa ili nekog posla vezanog s njim, zahvaljujući filmskom redatelju i glumcu Dejanu Aćimoviću saznali smo da je bivša zvijezda francuskih nogometnih klubova kao što su Auxerre, Marseille i Bordeaux te engleskih klubova Leeds Uniteda i Manchester Uniteda stigla u dvodnevni posjet Zagrebu u društvu brata Jeana-Mariea zbog snimanja filma.

Na poziv našeg glumca i redatelja Dejana Aćimovića, Cantona i njegov brat su se u društvu izvršnog producenta Oliviera de Bannesa prošetali Zagrebom, a prenoćili su u hotelu Westin.

Tako smo od ekipe koja je zadužena za snimanje doznali da će Eric Cantona glumiti u igranom filmu 'Anka Brazilijanka', prema istoimenom romanu Mate Lovraka i scenariju Tatjane Aćimović, sestre Dejana Aćimovića, koji će ga režirati sljedeće godine.

Svoj kratki radni boravak Eric je iskoristio da bi upoznao autore koji će raditi na filmu kao i kolege glumce s kojima će glumiti.

Također je u pratnji Aćimovića, njegove sestre Tanje te scenografa Ive Hušnjaka obišao lokacije na kojima će se snimati film. S ekipom se prošetao Gornjim gradom te posjetio Muzej prekinutih veza koji ga je - kako smo doznali - oduševio.

'Prvi put sam u Hrvatskoj i Zagreb mi se jako svidio, oduševljen sam. Odlična je i ekipa s kojom ću snimati film i lijepo smo se družili ova dva dana', kazao je kratko Cantona kada smo kontaktirali s Aćimovićem.

Ono što je sigurno jest kako se King Eric sigurno vraća u Zagreb na snimanje filma 'Anka Brazilijanka'.

196856,41272,33658,53093

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr