tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+4
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

LIJEPA STRANA FORMULE 1

Pogledajte kineske hostese koje oduzimaju dah

U nedjelju je na rasporedu Velika nagrada Kine, a domaćini su se i ove godine potrudili da na stazi i oko nje budu neke od najljepših Kineskinja

Datum objave:
14.4.2012 16:13

Zadnja izmjena:
14.4.2012 17:01

Vezane teme

U nedjelju se vozi treća utrka nove sezone Formule 1, Velika nagrada Kine, i sve je spremno za veliki spektakl na stazi pored Šangaja.

Organizatori su se i ove godine potrudili da organizacija bude na najvišoj mogućoj razini, a za dio općeg užitka zadužene su i super atraktivne hostese. Neke od najljepših Kineskinja sutra će biti na stazi i uz nju te nema sumnje da će svojom ljepotom itekako odvući barem dio pažnje s uzbuđenja na stazi.

Kao svojevrsnu najavu nedjeljne utrke pripremili smo malu galeriju prelijepih hostesa, ne samo onih koje će biti sutra na stazi, već i djevojaka koje su u protekle dvije godine bile domaćice vozačima. Uživajte!

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr