INCIDENT NA SUPER BOWLU

Atraktivna izvođačica izazvala skandal

06.02.2012 u 16:03

Bionic
Reading

Iz NFL lige (američki nogomet) i velike američke televizijske mreže NBC-a ispričali su se gledateljima zbog incidenta koji se dogodio na poluvremenu najgledanijeg televizijskog događaja godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Super Bowla između NY Giantsa i New England Patriotsa

Nije se u Indianapolisu ponovilo pokazivanje intimnog dijela tijela poput onog prije osam godina kada je bradavicu tijekom svog nastupa na poluvremenu otkrila Janet Jackson, ali umjesto toga incident je priredila atraktivna 36-godišnja britanska izvođačica Mathangi 'Maya' Arulpragasam, umjetničkog imena M.I.A.

Naime, ona je tijekom izvedbe Madonninog novog singla 'Give Me All Your Lovin' pokazala u kameru srednji prst pred 110 milijuna gledatelja, koliko se procjenjuje gledanost najvećeg sportsko-glaznebog događaja godine.

NFL liga i televizijska mreža NBC nisu gubili vremena da bi se ispričali.

'Obscena gesta tijekom izvedbe bila je posve neprikladna, vrlo razočaravajuća i ispričavamo se našim navijačima,' rekao je glasnogovornik NFL lige Brian McCarthy.

'NFL liga angažirala je umjetnicu i producirala šou na poluvremenu. Naš sistem zakašnjelo je primijetio neprikladnu gestu i ispričavamo se našim gledateljima,' rekao je glasnogovornik NBC-a Christopher McCloskey.

Madonnina izvedba i neprimjerena gesta