BRUKA I ZABRANA

Unitedov golman uhvaćen u krađi krafni

30.09.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Mladi vratar Manchester Uniteda David de Gea (20) propisno se osramotio nakon što su ga zaštitari u supermarketu Tesco uhvatili u pokušaju krađe - krafne

Španjolski golman koji je ovo ljeto došao iz Atletico Madrida, uz odštetu od 20 milijuna eura, došao je u trgovinu u Manchesteru s dvojicom prijatelja. Poslužili su se krafnama, a potom su se neočekivano uputili prema izlazu, bez namjere da plate. Nisu, međutim, primijetili kamere koje su snimale njihovu avanturu.

Sve je putem ekrana pratio zaštitar koji je španjolsku trojku zaustavio na izlazu i odveo ih u posebnu prostoriju. Iz Tesca nisu htjeli imenovati De Geu, ali je glasnogovornik trgovačkog lanca potvrdio za The Sun:

'Naša je zaštitarska ekipa razgovarala s mušterijom i problem je riješen.'

The Sun navodi da u Tescu nisu zvali policiju i da protiv nestašnog nogometaša neće biti poduzete nikakve mjere. Tesco, međutim, ima pravilo da svatko tko je uhvaćen u krađi ima zabranu ulaska u njihove trgovine tri mjeseca.

Hoće li se to primijeniti i na De Geu, nije poznato, baš kao ni odgovor na pitanje zašto se mladić koji zarađuje oko 70.000 funti tjedno doveo u neugodnu situaciju zbog krafne koja košta 1,19 funti.