Lino 5. STUDENOGA

Lino višebojac u Koprivnici

  • Autor: tportal.hr
  • 5.11.2010 10:22:12
  • 4.11.2010 12:38:02

Učenici OŠ Antun Nemčić Gostovinski osjetit će u petak, 5. studenoga u 12.00 sati čaroliju Lino višebojca. Medvjedić Lino u goste će im dovesti Anu Mariju Čelan, srebrnu sa svjetskog karate prvenstva održanog u Beogradu i juniorskog hrvačkog reprezentativca, člana HŠK Podravka Sandra Frankola, kao i gosta iznenađenja koji će višebojcima pomagati u osvajanju bodova u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta i štafetama.

Na kraju zanimljivog natjecanja sportski gosti će uručiti pehare pobjedicima koji tako stječu pravo nastupa na završnici Lino višebojca koja će se održati potkraj svibnja sljedeće godine.

Ana Marija Čelan i Sandro Frankol prenijet će im dio svog natjecateljskog iskustva, baš kao što su to prije njih u dosadašnjim Lino višebojcima činili Blanka Vlašić, Igor Vori, Slaven Bilić, Manuel Štrlek, Luka Modrić, Duje Draganja, Janica Kostelić, Sanda Perković, Ivano Balić, Robert Prosinečki, Igor Hinić i drugi istaknuti hrvatski sportaši.

Učenici OŠ Antuna Nemčica Gostovinskog imat će priliku prvi čuti himnu Lino višebojca koju izvodi popularni Vilibald Kovač.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još