U ZEMLJI SNOVA

Održan Lino višebojac u Daruvaru

13.10.2010 u 09:36

Bionic
Reading

Daruvarska škola Vladimira Nazora dobila je finalisticu Lino višebojca i prije nego su započela sportska natjecanja. Mala Doroteja Vinković koja je na otvorenju priredbe zapjevala pjesmu 'U zemlji snova', svojim je glasovnim mogućnostima i sigurnim nastupom podigla na noge cijelu dvoranu i zaslužila pozivnicu organizatora za nastup na finalu.

S njom će na završnicu Lino višebojca putovati i Ana Grgić iz petog razreda i Luka Vuk iz šestog razreda koji su u vrlo dinamičnom natjecanju osvojili najviše bodova, a šanse da im se pridruži ima i Josipa Slama iz trećeg razreda koja je napisala najbolji rad na temu svijet po tvom. Do pobjeda su došli na krilima bučnih navijača koji su daruvarsku sportsku dvoranu ispunili šarenim transparentima i crveno-bijelim papirnatim kvadratima koji su veselo lebdjeli u zraku. Podršku im je dala i evropska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković kojoj je ovo bio treći višebojac.

'Svaki puta je sve bolje, djeca su sve veselija, natjecatelji spretniji, baš sam uživala i doći ću opet', rekla je Sandra. Na pitanje voditelja što namjerava dalje osvojiti Sandra je jednostavno rekla: 'Nema kraja', uputivši tako najljepšu poruku višebojcima.