Lino

18. I 19. TRAVNJA

Lino višebojac u Dalmaciji

Čaroliju Lino višebojca, zajedničkog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT-at koja je do sada osvojila više od 100 000 osnovaca u Hrvatskoj, ovog će tjedna osjetiti i učenici dvije škole u Dalmaciji.

Najprije će u srijedu, 18. travnja medvjedić Lino razveseliti učenike OŠ Franje Tuđmana iz Knina, koja je ovogodišnji predstavnik Šibensko-kninske županije u ovom natjecanju. U goste će im dovesti Anđu Jelavić kapetanicu hrvatske košarkaške reprezentacije i Luciju Jurković Periša najbolju hrvatsku juniorku u plivanju kojima će se pridružiti i domaći dečko Stipe Jarloni koji je brojnim titulama prvaka Hrvatske nedavno dodao i broncu na Europskom prvenstvu u taekwandou. Ovi vrhunski sportaši pomagat će malim višebojcimau osvajanju bodova u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta i štafetama.

Lino višebojac za OŠ Franje Tuđmana iz Knina održat će se u gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 12 sati.

Dan kasnije u četvrtak, 19. travnja s učenicima iz OŠ Benkovac družit će se Jakov Surač, kapetan NK Zadar i Goran Vrbanc jedan od najboljih zadarskih košarkaša. Osim što će im prenijeti svoje bogato sportsko iskustvo, učenicima će objasniti kako se fair i sportski trebaju ponašati na terenu i u gledalištu, podijeliti im autograme te pobjednicima uručiti pehare koji su ujedno i pozivnica za nastup u finalu Lino višebojca krajem svibnja.

Lino višebojac u OŠ Benovac započinje u 11 sati, a osim sportskih postignuća predstavit će likovno, glazbeno i literarno stvaralaštvo tamošnjih osnovaca.
Sve o temi: lino višebojac

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr