ZDBT i S EVENT

Legendarni Slavko Cvitković postaje zvijezda zadarskog Youtube kanala

21.09.2016 u 14:17

Bionic
Reading

Snažni košarkaški turnir Zadar Dogus Basketball Tournament, treći po redu, započinje u četvrtak 22. rujna u dvorani Krešimira Ćosića. Svih devet utakmica prenosit će Arena Sport (MAXtv-u), a poznati reporter Slavko Cvitković za ZDBT TV svakodnevno će donositi intervjue s poznatim sudionicima ovog košarkaškog turnira koji će se moći gledati na Youtube kanalu tvrtke S event

Sve je spremno za treće izdanje Zadar Dogus Basketball Tournamenta. Turnir otvaraju domaćin Zadar i Darussafaka Dogus u 18 sati. U 20:30 sati susret će se dva sudionika Final Foura Eurolige, Fenerbahce i Lokomotiv Kuban.

Uz nagrađeni tim press centra Zadar Dogus Basketball Tournamenta, poznati reporter Slavko Cvitković za ZDBT TV, koju možete pratiti na Youtube kanalu tvrtke S event, svakodnevno će donositi intervjue s poznatim sudionicima ovog košarkaškog turnira. Nema sumnje kako će Cvitković, kojeg su svih ovih godina zadarski ljubitelji košarke zavoljeli, ubrzo postati i zvijezda Youtube kanala tvrtke S event.

'Radost loptanja pod obručima postala je naša poštapalica... U samo tri godine ovaj turnir je postao nedvojbeno najjači pripremni u Europi. Ovaj turnir sa dva sudionika zadnjeg završnog turnira, recimo Lokomotiva – tada iz Rostova koju je trenirao i naš Vlado Vanjak, a tu je i viceprvak Europe Fenerbahçe, što ćeš više uz naše Zadrane i Cedevitu', izjavio je Slavko Cvitković, umirovljeni sportski novinar i legenda HRT-a poznat po osebujnom komentiranju košarkaških utakmica.

Dodajmo još kako se završnog dana u nedjelju 25. rujna igraju utakmice za plasman i to za peto mjesto u 16, za treće u 18.30 i za prvo mjesto u 21 sat. Svih devet utakmica prenosit će Arena Sport (samo na MAXtv-u). Više detalja OVDJE