SRAMOTA U NIKŠIĆU

Kaos i prekid u finalu; Crna Gora se crveni!

23.05.2015 u 10:57

Bionic
Reading

Košarkaši Budućnosti obranili su naslov prvaka Crne Gore na bizaran način. Četvrta utakmica finalne serije u Nikšiću protiv Sutjeske nije odigrana do kraja

Prvi prekid na susretu dogodio se u 18. minuti kada su huligani Sutjeske stolicama gađali gostujuće igrače, a nekoliko njih utrčalo je na parket. Susret se nastavio, ali sve do 28. minute kada je došlo do konačnog prekida.

Na terenu su se dohvatili domaći košarkaš Nemanja Vranješ i Amerikanac iz Budućnosti Omar Cook, a zatim su se pojavili ratoborni huligani koji su se željeli obračunati sa sucima i igračima Budućnosti.

Dvoboj više nije nastavljen i podgorička momčad je na bizaran način stigla do devete titule zaredom.

'Nemam opravdanja za ono što se dogodilo, za ulazak navijača na teren i napade na gostujuće igrače i stručni stožer. Protiv svakog sam nasilja na sportskim terenima', rekao je predsjednik Sutjeske Darko Perović.

'Žao nam je što smo na ovakav način osvojili titulu, ali je prava sreća da nitko nije povrijeđen u incidentima. Jednostavno, nije bilo uvjeta da se utakmica završi i ovim je izgubila crnogorska košarka', rekao je direktor Podgoričana Slavko Radulović.

Kaos u Nikšiću
Sramotne scene