LUDILO U BASKIJI

Nakon šakačkog obračuna uslijedio je poljubac dječaku!

02.03.2015 u 09:21

Bionic
Reading

U nedjelju navačer u Bilbaou se igrala utakmica 22. kola španjolskog prvenstva a uvjerljivu pobjedu su upisali igrači Bilbao Basketa koji su sa 93:75 svladali Laboral Kutxa Baskonia

Dakle,. što se rezultat tiče, neizvjesnosti nije bilo i zato je scena s kraja utakmice gotovo nevjerojatna.

Naime, nakon što je košarkaš domaćina Todorović pokušao zakucati, a naš dojam, laganim prekršajem ga zaustavio Gruzijac Tornike Shengelia, srpski je košarkaš krenuo u obračun.

Bila je to 'iskra' koja je zapalila atmosferu odnosno razbuktala prljave strasti među igračima jer u obračun su krenuli svi. Šake su letjele na sve strane, udarao je tko god je stigao a sucima nije presostalo ništa drugo nego pričekati da se igrači - 'ispušu'.

potom su krenuli sankcionirati sudionike tučnjave, pa je nakon nekoliko minuta utakmica nastavljena, s time da su za svaku momčad na parketu ostala tek po četvorica igrača.

Ipak, da sve ne bude toliko crno, pobrinuo se Shengelia koji je nakon tučnjave prišao jednom dječaku, pred kojim se taj okršaj i dogodio te ga poljubio, ispričao mu se i pokušao ga uvjeriti da se ovakve scene ne smiju ponavljati.