SPEKULIRA SE

Dva hrvatska dragulja u top 10 na NBA draftu!

19.04.2014 u 17:00

Bionic
Reading

Prije samo nekoliko dana Šarićev je menadžer Ražnatović izjavio kako se očekuje Darijev izlazak na draft i odmah se dogodilo – po prvi put u povijesti Hrvatska bi mogla imati ne samo jednog, već i dva igrača u top 10

Podsjetimo, prije nekoliko dana prenijeli smo intervju Šarićevog menadžera, gdje je Ražnatović je na početku razgovora negirao medije koji su objavili da je Šarić već potpisao ugovor s Anadolu Efesom, ali je potvrdio da će još sezonu dvije odraditi u Europi, točnije u Euroligi, te najavio kako će mladi Cibonin igrač izaći na draft:

'Hoće. U narednih sedam dana. To je jedini logičan potez nakon najbolje sezone u karijeri. Proglašen je najboljim mladim igračem Europe od strane Fibe, te najkorisnijim igračem regionalne ABA lige.'

Šarić i Hezonja u top 10 po Draftexpressu


Tek što je to rekao, Dario Šarić popeo se na deveto mjesto po spekulacijama portala draftexpress.com, koji se smatra pouzdanim izvorom informacija za ovu temu. Zanimljivo je kako se samo jedno mjesto ispod nalazi Mario Hezonja.

Podsjetimo, Hrvat koji je dosad najbolje prošao na draftu bio je Zoran Planinić, koji je 2003. bio izabran kao 22. izbor prve runde od New Jerseya.