OPTIMIZAM 'ŽUTIH'

'U Beograd ne odlazimo s bijelom zastavom'

01.02.2013 u 15:06

Bionic
Reading

Nadareni centar Splita Filip Kraljević, koji je na početku sezone stigao na posudbu iz Cedevite, iz kola u kolo regionalne lige igra sve bolje, te se s pravom prometnuo u jedno od najugodnijih iznenađenja među mladim igračima

Ogledi Partizana i Splita nekada su krojili vrh ljestvice bivše države. Danas, danas je to uglavnom jednosmjerna ulica, pobjede Splita mogu se nabrojati na prste jedne ruke. No unatoč toj činjenici te činjenici kako su na put u Beograd krenuli bez Nikole Vujčića, mladi centar Filip Krušlin najavljuje kako u Beograd nisu ponijeli bijelu zastavu.

FILIP KRALJEVIĆ
Nema straha ni ovoga puta, ako svi damo sve od sebe, imamo se čemu nadati

'Partizan je gotovo nepobjediv na domaćem parketu, usto putujemo i bez našeg najboljeg igrača Nikole Vujčića, no ne idemo se predati u Beograd, ne idemo s bijelom zastavom u rukama. Kad sam rekao gotovo nepobjediv, znači da sam mislio kako se i njih može pobijediti', kazao je Kraljević, koji igra sve bolje i bolje. Pogotovo u obrani, gdje dominira visinom i blokadama.

'To što nema Nikole Vujčića znači da ćemo Sobin i ja dobiti više minuta da pokažemo što znamo. Partizanovi centri su dosta jaki i pokretni, ali igrali smo i protiv jačih od njih, pa smo se dobro nosili. Nema straha ni ovoga puta, ako svi damo sve od sebe, imamo se čemu nadati', najavio je mladi centar, koji se dobro snašao u Splitu, u koji je stigao na početku sezone, kao posuđeni igrač Cedevite.

'U Splitu mi je lijepo, fasciniran sam koliko ljudi volej klub i koliko mu žele pomoći da se vrati ondje gdje je nekada bio. Iznenađen sam i koliko se gledatelja okupilo na nedavnom koncertu 'Noć žute ljubavi', hvala svima koji su došli i dali svoj doprinos. Mene se osobito dojmila himna Jugoplastike koju su otpjevale klape, naježio sam se od uzbuđenja.