TRNSKO ČEKA ZADRANE

Završavanje posla ili produžetak nade

23.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon što je u prvoj utakmici polufinalne serije Zadar s lakoćom dobio Zagreb, na redu je ogled u Trnskom u kojem bi igrači trenera Sagadina mogli osigurati finale. No i 'mravi' imaju što reći i ne žele se predati bez ispaljenog metka

U prvoj utakmici koja je odigrana u dvorani Višnjik Zadar je deklasirao Zagreb 89:67 i tako na uzvrat u Trnsko dolazi prepun samopouzdanja i željom da do finala dođu dvokorakom. Igrači trenera Sagadina svjesni su svoje snage i tako najavljuju da bi u Zagrebu mogli osigurati završnicu.

'Idemo u Zagreb završiti posao. Zagreb će sigurno imati dodatni motiv radi poraza u našoj dvorani. Nije sporno da Zagreb ima kvalitetu, a s budući da se igra u njihovoj dvorani, bit će ovo sasvim nova utakmica. No mi dolazimo u Trnsko maksimalno spremni i fokusirani - završiti posao', kazat će Rok Stipković u najavi utakmice.

Zagreb se u prvoj utakmici u Zadru držao tek jednu četvrtinu, nakon čega im se igra raspala, no 'mravi' tvrde da će ogled u Trnskom biti nešto sasvim drugo.

'Nije sramota izgubiti u Zadru sa 20 poena razlike, ali žao mi je što smo izgledali loše. Nije sve izgubljeno. Igra se na dvije pobjede i siguran sam da ćemo igrati treću utakmicu u Zadru i tada će na njima biti pritisak', smatra kapetan Zagreba Krunoslav Simon.

Druga utakmica polufinala između Zagreba i Zadra na rasporedu je u subotu s početkom u 16.30 sati u Trnskom.