NIŠTA OD MALAGE

Trener Fenera: Bogdanović ostaje s nama

13.09.2012 u 08:36

Bionic
Reading

Izbornik talijanske košarkaške reprezentacije i trener turskog kluba Fenerbahçe, Simone Pianigiani, uvjeren je da će hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović ostati u Turskoj unatoč velikoj želji Unicaje, koju od ove sezone vodo hrvatski izbornik Jasmin Repeša, da ga dovede

'Fenerbahçe je sada jedna skupina igrača. Još neke čekamo da nam se priključe nakon reprezentativnih obaveza, a nakon toga krećemo u stvaranje prave momčadi. Bit ćemo spremni do listopada', rekao je Pianigiani.

'Kada ste trener u Turskoj od vas se očekuje najviše. Borit ćemo se za naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Što se Eurolige tiče tu je situacija vrlo komplicirana. U skupini imamo nekoliko sjajnih momčadi (Real Madrid, Panathinaikos, Himki) tako da bi to moglo biti dosta zeznuta situacija', veli Talijan te se osvrće prema Bogdanoviću i Španjolskoj.

'Bogdanović u Malagi? Iskreno ni ne čitam španjolske medije. Nemam vremena ni za talijanske. Sretan sam s igračima koje ću imati na raspolaganju. A Bogdanović će ostati s nama, jer je on jedan od naših igrača', zaključio je 'mudro' Pianigiani.