EUROLIGA KAO NBA

Pogledajte 10 najboljih zakucavanja sezone

18.01.2012 u 15:08

Bionic
Reading

Dok čekamo nastavak Eurolige, svakako ne propustite pogledati najboljih 10 zakucavanja prvog dijela Eurolige koja predvodi dečko iz Jablanice Mirza Teletović

Košarkaška Euroliga utakmicama u srijedu i četvrtak nakon gotovo mjesec dana zatišja kreće s drugom fazom natjecanja popularno nazvanom top 16.

Kao što i samo ime govori, 16 najboljih klubova razvrstanih u četiri skupine u sljedećih šest kola odmjerit će snage, a po dva najbolja iz svake skupine izborit će plasman u četvrtfinale.

Osim branitelja titule Prvaka Europe Panathinaikosa u krugu favorita svakako je i bogati ruski CSKA, klub iz Moskve koji je uspio u sastavu zadržati bivšeg NBA igrača Andreja Kiriljenka. U srijedu u Pireju, kod vrlo opasnog Olympiacosa, gostuje upravo CSKA i to će biti pravi test za ovu superjaku momčad – koliko zaista mogu.

Ljubitelji košarke u Hrvatskoj s velikim će zanimanjem pratiti i Fenerbahce Ulker, momčad koju vodu Neven Spahija. Iako je Roko Leni Ukić trenutačno ozlijeđen dok se on ne vrati na parket velik dio odgovornosti svakako je na preostala dva hrvatska igrača Bojanu Bogdanoviću i Marku Tomasu

Dok se Ukić ne vrati na parket, svakako se isplati pogledati video u prilogu koji donosi najboljih 10 zakucavanja prvog dijela sezone, a Ukić je jedan od asistenata.


Parovi 1. kola (Top 16):
Unics - Fenerbahce Ulker

Olympiacos - CSKA

Montepaschi - Gescrap BB

Žalgiris - Maccabi

Anadolu Efes - GS Medical Park

Unicaja - Real Madrid

EA7 Armani - Panathinaikos

Barcelona Regal - Bennet Cantu