A POBJEĐUJE...

Sjećate li se ovog grubijana; prognozirao susret Hrvatske i Portugala

25.06.2016 u 15:44

Bionic
Reading

Martin Keown, nekadašnji legendarni branič Arsenala i Engleske, dao je svoju prognozu utakmica osmine finala europskog prvenstva pa tako i sraza između Hrvatske i Portugala (21 sat)

Sjećate li se Martina Keowna, beskompromisnog grubijana koji je u paru s Tonyjem Adamsom činio neprobojni zid pred Arsenalovim golom?

On je za Daily Mail prognozirao pobjednika osmine finala Eura. Po njemu Poljska pobjeđuje Švicarsku (1:0), Wales Sjevernu Irsku (2:0), Belgija – Mađarsku (2:1), Njemačka neće imati problema sa Slovacima (2:0), kao ni Francuska s Irskom (2:0), a Engleska će isto do četvrtfinala preko Islanda (1:0).

Najuzbudljiviji sraz bit će onaj između Italije i Španjolske (1:1), a aktualni prvak Europe ispast će nakon penala.

Što se tiče sraza Hrvatske i Portugala, prema njegovoj prognozi Čačićevi izabranici prolaze s 2:1.

'Bit će zanimljivo vidjeti kakvu će taktiku portugalski izbornik izabrati za Hrvatsku. Protiv Mađara je Cristiano Ronaldo bio na lijevoj strani i momčad je izgledala bolje. Mora odlučiti hoće li i u veznom redu igrati i s Danilom i Williamom Carvalhom, jer Hrvati imaju u sredini Luku Modrića i Ivana Rakitića. Portugal igra visoko, ali Hrvatska ima igrače koji mogu napraviti štetu s Ivanom Perišićem i Markom Pjacom.'