veliki planovi

Velimir Zajec sastao se s gradonačelnikom Tomaševićem; razgovarali su o novom stadionu

06.04.2024 u 13:24

Bionic
Reading

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević sa svojim zamjenikom Lukom Korlaetom i suradnicima održao je u prostorijama gradske uprave sastanak s predsjednikom GNK Dinamo Velimirom Zajecom i njegovim suradnicima

Čelni ljudi gradske uprave čestitali su predsjedniku Zajecu na izbornoj pobjedi, a dvije delegacije razgovarale su o budućoj suradnji i odnosu između Grada Zagreba i kluba.

Primarna tema bila je izgradnja stadiona u Maksimiru te je gradonačelnik izvijestio vodstvo kluba o aktualnoj situaciji po pitanju renovacije stadiona u Kranjčevićevoj, a potom i o Maksimiru.

Uz to, na dnevnom redu bile su i teme održavanja stadiona, kao i Programa javnih potreba u sportu, te drugih ideja u idućem razdoblju.

'Izuzetno smo zadovoljni što se u Dinamu odvijaju procesi demokratizacije i čestitamo Velimiru Zajecu što je nakon prvih izbora u kojima su sudjelovali članovi kluba izabran za predsjednika Dinama. Grad Zagreb će uvijek Dinamu biti strateški partner i veselimo se realizaciji novog maksimirskog stadiona i drugim projektima na kojima ćemo s Dinamom surađivati u budućnosti', izjavio je gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

'Zahvaljujem gradonačelniku Tomaševiću na prihvaćanju poziva za radni sastanak u brzom roku. Kao što sam i njemu i njegovim suradnicima rekao, u Dinamu kao sastavnom identitetu grada Zagreba imat će uvijek otvorenog partnera koji želi aktivno sudjelovati u procesima koji se tiču ne samo kluba i nogometa, već i sporta i društvene odgovornosti', izjavio je predsjednik Dinama Velimir Zajec koji je gradonačelniku poklonio retro dres Građanskog.