ODRŽANA PROMOCIJA

Ovo je dres u kojem će Modrić i društvo igrati na Euru; Sosa ima jednu želju

18.03.2024 u 17:49

Bionic
Reading

Prvog dana okupljanja uoči odlaska u Egipat na pripremni turnir, hrvatska nogometna reprezentacija, predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem, stigla je na promociju novog dresa

Hrvatski nogometni savez večeras predstavlja nove dresove koje će Vatreni nositi u predstojećem ciklusu, koji uključuje i nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj u lipnju i srpnju.

Događa se to na spektaklu kojem je domaćin City Center one East u Zagrebu, uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti.

Voditeljica programa, ujedno i prijenosa na MAXSportu je Valentina Miletić, a naravno pred pozornicom mnoštvo je djece u dresovima Modrića, Kovačića, Brozovića... Uskoro će i mnoge od svojih ljubimaca vidjeti na pozornici....

Uz pjesmu Lijepa li si najavljen je dolazak reprezentativaca... Na pozornicu su se popeli Kramarić, Perišić, Vida, Brozović, Erlić, Petković, Šutalo, Pjaca, Pašalić, Sosa, Ivanušec, Juranović, Majer, Stanišić, Budimir, Livaković, Gvardiol, Vlašić, Kotarski, Labrović...

Naravno, počeli su 'padati' i autogrami....

- U prvoj šetnji pred navijačima bili su Ivan Perišić, Lovro Majer, Martin Erlić te Marin Pongračić. Nakon što su pokazali dresove, prošetali su među navijačima i podijelili prigodne poklone...

Perišić, Majer, Erlić i Pongračić Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

- u drugoj 'manekenskoj' grupi su Dominik Livaković, Bruno Petković, Marko Pjaca i Martin Baturina

Dinamov veznjak Martin Baturina pojasnio je da s ozljedom ipak nije tako strašno, to jest da će morati pauzirati tjedan do dva. A evo što kaže p dresu: 'Mogu reći da mi je najljepši od svih dosad. Izgleda bolje nego na slikama'.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Riječ je dobio i Pjaca, koji se osvrnuo na turnir u Egiptu: 'Jedva čekamo, idemo po pobjedu prvo protiv Tunsia, a potom i u finalu'.

- na pozornicu su izašli Domagoj Vida, Borna Sosa, Josip Šutalo i Nediljko Labrović.

Voditeljica je Labrovića predstavila kao najboljeg golmana HNL-a, prvog vratar Rijeke, koja se bori za naslov.

'Ne mogu ništa govoriti o tome, idemo utakmicu po utakmicu. Vidjet ćemo u svibnju'.

Nediljko Labrović i Borna Sosa Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

I Sosa se veseli okupljanju.

'Baš smo sretni. Nema gore nego kada po tri mjeseca nema okupljanja. Ovaj turnir nam je jako važan, da budemo svi zajedno i da što spremniji odemo na Euro. Što se dresa tiče, baš mi je lijep, ali se nadam da će ga se pamtiti i po lijepom rezultatu'.

Sosa je sada u Ajaxu, ali ima puno prijatelja u Njemačkoj.

'Puno ljudi me je tražilo ulaznice, ali jednostavno, nemam ih. Znamo da Hrvatsku uvijek prati puno navijača i da će podrška biti sjajna'.

Došlo je do promjene na pozornici, nakon Tihe Orlića, poziciju su zauzeli dečki iz grupe Opća opasnost.

Josip Juranović o dresovima, Euru...

'Baš su lijepi. Svaka promjena uvijek dobro dođe. Što se Eura tiče, dobili smo tešku skupinu, ali ne želimo još o tome razmišljati. Idemo riješiti prvo ove dvije utakmice u Egiptu, pa da se zdravi vratimo u klubove i završimo prvenstva. pa onda nazad u reprezentaciju, na pripreme za Euro'.

  • +20
Predstavljanje novih dresova hrvatske reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac