NIJE POŠTENO, ALI...

U UFC-u se sprema borilački spektakl koji donosi milijune, ali to je jasan znak da će naš Stipe Miočić izvisiti

05.04.2019 u 09:11

Bionic
Reading

UFC ne odustaje od organizacije meča između UFC prvaka Daniela Cormiera i bivšeg šampiona, a danas WWE zvijezde, Brocka Lesnara

Poznati MMA insajder i reporter Ariel Helwani javlja kako elitna promocija planira da bi ovaj meč mogao predvoditi UFC 240, koji je na rasporedu u mjesecu kolovozu ove godine.

Helwani je ovu informaciji otkrio u emisiji SpotsCenter na ESPN televiziji. Za sada nema potvrde UFC-a o istinitosti ove informacije, ali nema niti reakcije Daniela Cormiera koji još od UFC-a 226, kada je detronizirao Miočića, glasno agitira za taj 'matchup', piše Fight Site.

Podsjećamo kako se Lesnar posljednji put borio na UFC-u 200 2016. godine. Iako je svladao Marka Hunta, pobjeda mu je kasnije poništena radi pada na doping testu. 'Zvijer' se vratila u WWE, a prije nekoliko mjeseci se ponovno vratio u program USADA-inog testiranja boraca što je uvjet da se može boriti u elitnoj promociji.

  • +5
Američki borac Brock Lesnar Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Profimedia

U studenom je potpisao novi ugovor s WWE-jem, no unatoč tome mu je navodno dozvoljeno nastupanje za UFC. Narednog vikenda na WrestleManiji 35 ga očekuje obračun sa Sethom Rollinsom protiv kojeg će braniti svoj pojas univerzalnog prvaka.

Upravo radi vrlo  unosnog meča s Lesnarom Daniel Cormier ne želi prihvatiti revanš protiv Stipe Miočića. Naime, san svakog teškaša je sučeliti se s Lesnarom s obzirom da će taj meč gotovo sigurno donijeti ogromnu prodaju PPV prijenosa, a time i ogromnu zaradu borcima koji nastupaju.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia