JE LI NA POMOLU PREOKRET?

Senzacionalna objava zločestog Irca Conora McGregora; opet je digao na noge fanove MMA

04.04.2019 u 19:19

Bionic
Reading

Nakon Twitter rata s Khabibom Nurmagomedovim, Conor McGregor se na društvene mreže vratio u drugačijem tonu. Objavio je pozitivan status u kojem čak možemo vidjeti i najavu povratka u Octagon

Jučerašnji Conora McGregora na Twitteru može se opisati kao kaotičan. Od prepucavanja s Khabibom Nurmagomedovim, postavljanja pa brisanja objava, zvanja na revanš pa sve do objave velikog broja fotografija sparinga s Pauliem Maliggnagijem.

Ne treba čuditi što su mnogi danas očekivali nastavak, no dobili smo jednu drugačiju sliku. Dobili smo objavu koja odiše pozitivom i optimizmom, piše Fight Site.

Iako objava na Twitteru u cijelosti baš i nije jasna, budući da je napisana žargonski, neke stvari je lako zaključiti.

'Želim ići naprijed uz sve svoje fanove, neovisno o vjeri te tome tko su i što su. Svaka vjera nam pruža izazov biti najbolja verzija sebe. Ovo je jedan svijet, svijet za sve nas. Vidimo se u Octagonu!', napisao je McGregor, a objavu možete vidjeti ispod odlomka.

Ovo je prvi put da je McGregor na neki način najavio povratak, nakon što se prošlog tjedna putem Twittera umirovio. Rijetko tko je to shvatio kao ozbiljnu namjeru, a također je i Dana White potvrdio kako je Conora samo potrebno “usrećiti” te da će se nakon toga vratiti.

  • +7
Borac Conor McGregor izlazi iz zatvora u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: N. N.
  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL