MOGLI BI U TREĆU LIGU

Trener Liverpoola oštro upozorio mlade igrače

29.01.2013 u 10:40

Bionic
Reading

Menadžer nogometaša Liverpoola Brendan Rodgers i dalje se teško miri s porazom svoje momčadi u 4. kolu FA Cupa od trećeligaša Oldhama s 3-2

Slavni klub s Anfielda ove je sezone ponudio puno razočaravajućih rezultata, ali niti jedan od njih nije u rangu s nedjeljnim porazom od momčadi koja je u trećem razredu engleskog nogometa u zadnjih 8 ligaških nastupa osvojila jedan jedini bod. Liverpool je uspio izgubiti od momčadi koja je 19. u trećoj ligi, iako je Brendan Rodgers na teren poslao dosta jaku postavu, koju je predvodio prvi strijelac momčadi Luis Suarez. U nastavku je ubacio u igru i kapetana Stevena Gerrarda, ali niti on nije uspio spriječiti ponižavajući poraz.

'Mislio sam stvarno da smo prešli tu razinu. Mi u momčadi nemamo mlade igrače svjetske klase, oni moraju raditi s velikim intenzitetom svakog dana. Ukoliko neće, vrlo lako bi se mogli spustiti na znatno nižu razinu. Ovo je surova škola. Mi nemamo dovoljno dobru momčad da bismo dobili 60 ili 70 posto utakmica u sezoni. Moramo s objema nogama biti na zemlji u svakoj utakmici, inače ćemo se mučiti,' veli Rodgers, koji je posebno ljut na svoje mlade igrače.

'Moramo imati skupinu igrača koja je gladna igre i uspjeha u svakoj utakmici. Naši mladi igrači nigdje neće moći pronaći većeg uzora od kojeg mogu učiti od ovog kojeg već imaju u Stevenu Gerrardu. Ukoliko to ne učine, vrlo brzo će se naći u trećoj ligi. Onda će moći samo žaliti za prilikom koju su imali i uprskali,' zaprijetio je Rodgers.