RESET U BEŠIKTAŠU

Tek je došao u klub, a već je potjerao pet stranaca; što će biti s bivšim Vatrenim?

11.12.2023 u 14:33

Bionic
Reading

Kapetan kamerunske selekcije Vincent Aboubakar je među pet stranih igrača koje je Bešiktaš otpustio zbog razočaravajućih igara, objavio je u ponedjeljak turski klub.

'Vincent Aboubakar, Francuz Valentin Rosier, Bjelokošćanin Eric Bailly, Alžirac Rachid Ghezzal i Kamerunac Jean Onana uklonjeni su iz momčadi zbog loših nastupa i nekompatibilnosti unutar momčadi', rekao je klub, trenutno peti u Turskoj ligi.

Novi predsjednik kluba, Hasan Arat, rekao je u ponedjeljak za AFP da je spreman rastati se od nekih od ovih igrača u zimskom prijelaznom roku ako se ukažu 'dobre prilike'.

Pitamo se kakav sudbina čeka Antu Rebića, koji je također stranac u tom klubu.

'Naš prioritet broj 1 je izgraditi bolju momčad. Popunit ćemo rupe u našoj momčadi tijekom zimske stanke', rekao je bivši košarkaš i biznismen, koji je prošlog tjedna preuzeo vodstvo Bešiktaša.

Nakon 15 kola Crni orlovi zaostaju čak 14 bodova za druga dva velika istanbulska kluba, Fenerbahčeom i Galatasarayem, koji su izjednačeni na vrhu ljestvice.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Među svojim ciljevima predsjednik Bešiktaša želi sklopiti ugovor s Paris Saint-Germainom kako bi potaknuo dolazak mladih igrača iz trening centra francuskog kluba u Istanbulu.

Standings provided by Sofascore