ispao iz kupa

Razočarani Niko Kovač oglasio se nakon šokantnog poraza: Ovo je okrutan sport...

06.12.2023 u 09:14

Bionic
Reading

Wolfsburg je u osmini finala njemačkog Kupa u gostima nakon produžetka izgubio od Borussije M'gladbach primivši gol u 120. minuti utakmice. Trener 'vukova' Niko Kovač s pravom je bio razočaran

Dobro se Wolfsburg držao u M'gladbachu, utakmica osmine finala njemačkog Kupa otišla je u produžetke, a momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač posrnula je doslovno u posljednjoj minuti. Primili su 'vukovi' gol u 120. minuti, Kone je zabio za pobjedu domaćina.

Razumljivo, Niko Kovač je nakon takvog poraza bio razočaran. Do sada je dva puta osvajao njemački Kup, s Eintrachtom i Bayernom, a sad je 'zapeo' već u osmini finala.

'Iako nas ovaj poraz boli, moramo sportski čestitati Borussiji', kazao je vidno razočarani Kovač nakon utakmice te nastavio:

'Nogomet je lijep, ali istovremeno i okrutan sport. Sad smo doživjeli oboje. Imamo zašto biti tužni. Bili smo disciplinirani. U prvom poluvremenu nitko nije želio pogriješiti, a u drugom smo dominirali.'

  • +12
Borussia (M) - Wolfsburg, njemački Kup, 5.12.2023. Izvor: EPA / Autor: Christopher Neundorf

Wolfsburg svoje prilike nije iskoristio...

'Mogli smo zabiti u 90. minuti, kao što su oni zabili u 120. Možemo biti zadovoljni nastupom, ali ne i rezultatom. Trebali smo napraviti malo više kako bismo više dobili. Momčad se sjajno borila i nesretno ispala', kazao je Kovač koji je prve izmjene u momčadi napravio tek u produžetku. Tada je, u 112. minuti u igru ušao i Lovro Majer.

'Igrali smo dobro, moji igrači nisu baš ništa poklonili protivniku, pa nije niti bilo potrebe za izmjenama', ustvrdio je Niko Kovač. Njegov je Wolfsburg na 11. mjestu ljestvice Bundeslige, a u subotu pred svojim navijačima igra protiv Freiburga.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Standings provided by Sofascore